Programma KONINGSDAG

ZATERDAG 27 APRIL

10.30 uur               PLEIN: Feestelijke Koningsdagmuziek door

muziekvereniging “EXCELSIOR”.

10.45 uur               OFFICIËLE OPENING VAN KONINGSDAG.

Koning Willem Alexander viert zijn 52ste verjaardag

·         Welkomstwoord door de voorzitter van de Wassenaarse Oranjevereniging “Koningin Wilhelmina” Drs. J.R. Stallinga.

·         Het hijsen van de vlag door de Wassenaarse Scoutingverenigingen.

·         Het Wilhelmus (2 coupletten)

·         Gelukwensen, uitgesproken door: waarnemend burgemeester: de heer J.F. Koen

10.00 - 12.00 uur   DE KOFFIETAFEL

Deze koffietafel wordt u aangeboden door de Stichting Centrum

Management Wassenaar in samenwerking met de WOV en de scoutinggroepen uit Wassenaar, en zal plaats vinden in de Langstraat. Tijdens de opbouw en het opruimen vragen wij u begrip voor enige overlast. Wilt u een handje helpen meld u ter plekke

10.00 - 15.00 uur   ORANJE KINDER VRIJMARKT op het marktterrein aan de Berkheistraat

Inloop vanaf

09:00 uur              Deze vrijmarkt is georganiseerd voor kinderen van leden van de Oranjevereniging. Niet voor commerciële activiteiten.

De Wassenaarse Scoutingverenigingen presenteren gezamenlijk enkele activiteiten op het marktterrein.

U kunt zich inschrijven voor een genummerde plek bij Voorham verf en wand, Johan de Wittstraat 88.

NIEUW DIT JAAR!! U kunt zich ook aanmelden via de website

www.wassenaarseoranjevereniging.nl

Bent u geen lid dan kunt u zich ook inschrijven door ter plekke lid te worden. Voor 6 euro per jaar en per gezin (adres) ongeacht het aantal gezinsleden steunt u de Oranjevereniging met al haar activiteiten zoals Koningsdag en de Feestweek in augustus.

De gemeente Wassenaar staat vrijmarktactiviteiten in het centrumgebied niet toe in verband met de veiligheid en de openstelling van de winkels.

Hierover wordt u apart ingelicht via o.a. de media.

Heeft u een vraag of wilt u zich als lid aanmelden stuur dan een bericht naar secretaris@wassenaarseoranjevereniging.nl

11:00 uur               ORANJEMARSEN of FIETSTOCHT langs Wassenaarse oorlogsmonumenten

Deelnemers kunnen de routes downloaden op de website

www.wassenaarseoranjevereniging.nl

of  vanaf 11:00 uur ophalen bij de W.O.V.-kraam op het marktterrein

Er zijn geen inschrijfkosten aan verbonden. De afstanden zijn: 5, 10, 15 en 25 km. De fiets- en wandeltochten voeren langs de mooiste plekjes van Wassenaar.

MUZIEK in het centrum op Koningsdag (onder voorbehoud)

14.00 -16.00 uur    programma nog niet bekend

14.00 -16.30 uur    programma nog niet bekend

13.00 -17.00 uur    programma nog niet bekend